Skip to content

Inbound & Outbound Callcenter Software

  Stabiele en betrouwbare callcenter software
  Zie onze transparante tarieven
  Web based en binnen een paar dagen gebruiksklaar
  Geschikt voor kleine en grote bedrijven
  Maatwerk mogelijk
  Zelf campagnes, medewerkers en leadlijsten beheren
  Snelle en deskundige support

Kies uw type callcenter

De prettige samenwerking is wederzijds. Ik bewonder jullie snelle reacties 
op vragen en het hele programma zit steengoed in elkaar.

Philip Veldhuizen
Promotiemanager Nederlands Dagblad

Voor ons callcenter hebben wij diverse programma’s gebruikt. Telforce steekt hier met kop en schouder bovenuit. Het is een stabiel platform, waarbij weinig uitleg is vereist om het te begrijpen. De auto-dialer biedt vele mogelijkheden qua uitbellen, dit is echt een geschenk uit de hemel. Snel alles ingesteld en binnen 1 dag waren wij up and running. Kortom een premium software voor een heel normaal tarief.

Mos Sarwari
Directeur Hollands Bellen

telforce-callcenter-agent-redhead

Welkom bij Telforce

Telforce is een cloud based callcenter platform voor inbound en outbound callcenters. De software draait vanuit onze datacenters in Amsterdam en is geschikt voor callcenters vanaf 5 tot 10 medewerkers maar ook voor callcenters met 100-1000 medewerkers. Telforce wordt succesvol ingezet door callcenters, klantenservice bureau’s en incasso bureau’s en onderscheidt zich van de traditionele leveranciers door de scherpe prijs en persoonlijke klantenservice.

Vraag een demo aan

Inbound Callcenter Software

Met Telforce kunt u op een professionele manier inkomende telefoontjes afhandelen. Of u nu een helpdesk bent, incassobureau of informatiepunt, dat maakt niet uit. De software wordt door gebruikers als zeer vriendelijk ervaren en als manager kunt u zelf ook nieuwe inbound projecten aanmaken.

Er zijn gedetailleerde rapportages beschikbaar met informatie over het behaalde service level, abandoned calls, gemiddelde wachtijd en nog veel meer.

Bekijk alle inbound mogelijkheden
Telforce
Telforce

Outbound Callcenter Software

Waar andere leveranciers pronken met hun BMW kan de predictive dialer van Telforce beschouwd worden als een Formule 1 race-auto. De dialer is door u zelf in te stellen en beschikt over verschillende dialing algorithmes die u in detail kunt verfijnen.

De outbound oplossing is met name geschikt voor verkoop organisaties of callcenters die om andere redenen klanten in grote volumes moeten opbellen. Als manager kunt u zelf verschillende bellijsten inladen via de web based interface welke dan vervolgens automatisch worden gebeld. Uw medewerkers krijgen de gesprekken vanzelf binnen zonder dat ze ook maar één nummer hoeven in te toetsen. Hierbij worden statussen zoals ‘geen gehoor’, ‘bezet’ en afgesloten nummers door de dialer zelf herkent en verliezen uw medewerkers hier dus ook geen tijd aan.

Bekijk alle outbound mogelijkheden

Gartner schaart ons onder de Leaders

Gartner schaart onze software binnen het leaders kwadrant. Dit bekent dat de vicidial software zich kan meten met de grootste enterprise oplossingen wereldwijd. De software kan gebruikt worden voor een klein project met 2 medewerkers maar ook voor enorme operaties groter dan 1000 seats.

frontrunners
Waarom kiezen voor Telforce

Telforce is ontstaan als mijn eigen behoefte als callcenter manager toen ik nog leiding gaf aan mijn eigen callcenter. De personeelskosten en softwarekosten waren naast de huur van het pand de hoogste kostencomponenten van het bedrijf. De maandelijkse softwarekosten drukten als een zware last op operationele uitgaven en moest omlaag.

“Ik ben op zoek gegaan naar een oplossing die ons als bedrijf slagvaardiger zou maken met de afhandeling van outbound en inbound calls en tevens de kosten flink zou verlagen. Zo ben ik uitgekomen bij Vicidial. Heeft jaren gekosten voordat alle ins- en outs van de software onder de knie waren maar gedurende dat proces werd me al door meerdere relaties gevraagd om hetzelfde systeem voor hen te bouwen.

En zo is Telforce ontstaan. Vandaag de dag ben ik gestopt met mijn leidinggevende activiteiten in de callcenter branche en ben ik fulltime bezig met Telforce. De kennis die ik heb opgebouwd kan ik echter heel goed gebruiken om in te spelen waar callcenter managers behoefte aan hebben.”

 

dennis2

Dennis Spaan – oprichter Telforce